Bu hafta 6'sı yerli 4'ü yabancı 10 film gösterimde.

Bu hafta vizyona giren toplam da 10 yeni film seyircisiyle buluşuyor.

1. Şeytanın Kitabı (2021) - iSFDm

Şeytanın Kitabı, her yıl olduğu gibi tatil için yazlıklarına giden Tamer, Yeşim ve 10 yaşındaki kızları Defne'nin başlarından geçen sıra dışı olayları anlatıyor.

2. Kirpi Sonic 2 (2022) - Sonic the Hedgehog 2 - iSFDm

Sonic, Green Hills’e yerleştikten sonra gerçek bir kahraman olmak için gereken özelliklere sahip olduğunu kanıtlamak için sabırsızlanır. Dr. Robotnik, bu kez yeni ortağı Knuckles ile birlikte medeniyetleri yok etme gücüne sahip olan bir zümrüdün arayışıyla geri döndüğünde sınavı başlar. Sonic, yardımcısı Tails’le ekip olur ve birlikte zümrüdü yanlış ellere düşmeden bulmak üzere dünya çapında bir yolculuğa çıkarlar.

3. Komplo (2022) - The Contractor - iSFDm

Genç bir adam olan James Reed, istemese de Amerikan Deniz Birlikleri’nden ayrılmak zorunda kalır. Bu durumun ardından ailesine yardımcı olmak için, ona çok da uzak olmayan mesleğine geri döner. Yarı askeri bir organizasyona katılan James, gizemli bir tehdidi araştırmakla için seçkin bir ekip ile Polonya’ya gider. Verilen görevi yerine getirmeye çalışan Reed, bir anda kendisini yalnız ve Doğu Avrupa’nın ortasında ele geçirilmiş halde bulur. Hayatta kalmak için savaşan Reed, kendisine ihanet edenlerin bunu yapmasındaki nedenleri ortaya çıkarmak için çabalar.

4. Her Şey Her Yerde Aynı Anda (2022) - Everything Everywhere All at Once - iSFDm

Vergilerini bir türlü bitiremeyen bitkin bir Çinli göçmen kadın, dünyayı kurtarması gereken çılgın bir maceranın içine çekilir. Bunu ancak, sürdürebileceği hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfederek yapabilir.

5. Flaşbellek (2020) - Flash Drive - iSFDm

Suriye’de yaşayan Ahmet, bir saldırıcı sonucu konuşma yeteneğini kaybeder. Bu trajedinin ardından Ahmet, çatışmalarda ölen insanların fotoğraflarının çekilip, kayıt altına alındığı bir birimde çalışmaya başlar. Onlarca acıyı kayıt altına almaya çalışan Ahmet, gördüklerini dünyaya duyurmaya karar verir. Bu kararı onu büyük bir seçim yapmaya zorlar. Ahmet, kendisi ve ailesini korumakla, insanlığa karşı görevlerini yerine getirmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

6. Düşler Fabrikası (2020) - Drømmebyggerne - iSFDm

Zengin bir hayal gücüne sahip ve maceraperest bir kız olan Minna, bir gece rüyasında, rüyaların fabrika gibi inşa edildiği renkli dünyayı keşfeder. Rüyaları istediği gibi yönlendirebildiğini fark edince de aklına bir fikir gelir. Bir türlü anlaşamadığı kardeşi Jenny’nin hayal dünyasına gidip ona fark ettirmeden oyunlar oynar. Ancak işler ters gider ve Minna, Jenny’yi kurtarmak için rüyalar dünyasında heyecan dolu bir serüvene çıkar.

7. Bir Dilek Tut (2022) - iSFDm

Mutlu bir hayatı olan Kaan bir gün ailesinin İstanbul’a taşınacağını öğrenir. Bu haber onu üzer. Arkadaşlarını ve çok sevdiği kürek takımını bırakmak istemez. Bir şey yapıp bu yolculuğu durdurmalıdır. Sonunda çareyi teyzesinin ona hediye ettiği kitapta bulur. Bir Dilek Tut isimli kitap sayesinde nasıl dilek tutacağını, saflığın ve iyi kalpliliğin tılsımını keşfeder. Kitap ona hiç hayal etmediği bir dünyanın kapısını açar.

8. Son Parti (2022) - iSFDm

Son Parti, lise öğrencisi olan bir grup gencin, bir gün boyunca başından geçen maceraları konu ediyor. Aynı liseye giden Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman, okulda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bir grup arkadaştır. Şehnaz Lisesi’ne giden gençler, okulun son demlerini yaşamaktadırlar ve hepsinin aklında son kez bir araya gelecekleri Egemen’in doğum günü partisi vardır. Onlar için büyük önem taşıyan bu geceye hazırlanmak, pek de kolay olmaz. Partinin gönüllerince eğlenebilecekleri, unutamayacakları bir gece olmasını isteyen gençler, partiyi en şatafatlı bir şekilde kutlamak için ellerinden geleni yapar. Ancak gençler, partinin hazırlık aşamasında, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

9. Kendinden Kaçak (2022) - iSFDm

Atakan, Fatih ve Bilal bilgisayar bağımlısı ve bu tutkuları yüzünden hayatı kaçıran üç gençtir. Oyun oynarken eve giren çıkan insanlardan bile haberleri olmadığı için yakınlarında meydana gelen bir hırsızlık suçu üzerlerine kalır ve hapse girerler. Gençler kendilerine bir komplo kurulduğunu düşünürler. Hapishane müdürü Arif’in baskıları, hapishane ortamı ve mahkumlar üzerlerine üzerlerine gelir. Baktılar ki olmayacak kaçmaya ve kendilerine kurulan komployu açığa çıkarmaya karar verirler. Birkaç başarısız denemenin ardından kaçarlar fakat kaçtıkların kaçacaklarına pişman olurlar. Kafalarındaki sorulara cevaplar buldukça kahrolurlar. Çünkü hiçbir şey düşündükleri gibi değildir…

10. Mahluk (2022) - iSFDm

Kan davası yüzünden ailesini kaybeden ve köyde tek başına yaşayan Kerim, köy halkı tarafından sevilen bir gençtir. Gönlünü kan davalı olduğu ailenin kızı Seher'e kaptırmıştır. Kan davasından dolayı babasını kaybeden Seher, annesi ile yaşamaktadır. Bu birlikteliğe karşı çıkan Seher'in annesi gözlerini öyle karartmıştır ki gerekirse kızını bile öldürmeyi göze almıştır.


Vizyondaki diğer filmleri ve bu hafta vizyona giren filmleri Vizyondaki Filmler - iSFDm linkinden ayrıca takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Captain America 4'un Resmi Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı

Mad Max Efsanesi Devam Ediyor Furiosa'nın Çekimlerine Başlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı